Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدار تیم های نساجی قائمشهر و پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که گویی یک روز به پایان دنیا باقی مانده و باید با هر حقارتی هم که شده مسابقه را برگزار می کردیم!

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_ درباره اتفاقات حاشیه ای دیدار پرسپولیس در مازندران، نکته ها و سوژه های زیادی در رسانه ها منتشر، دیده و شنیده شد. قطعا در برنامه های پربیننده تر تلویزیونی مانند فوتبال برتر شبکه سه هم بیشتر به این موضوع پرداخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی آنچه بیش از همه باعث تأسف و تأثر بود اینکه، فوتبال برای عده ای در این کشور به ابزاری برای اعلام وجود و البته کسب درآمدهای هنگفت مالی از قبل تبلیغات تلویزیونی و محیطی شده است. تا آنجا که آقایان حاضر می شوند آبرو و حیثیت یک کشور را به باد داده و خود و زیرساخت های فوتبال مملکت را به باد تمسخر بگیرند تا مسابقه شان عقب نیافتد و درصد آگهی هایشان از بین نرود.

هر بیننده غیرفوتبالی هم زمین چمن مصنوعی وطنی قائمشهر را از دوربین های تلویزیونی می دید خنده اش می گرفت، چه برسد به آنها که بیرون از مرزهای ایران نشسته اند تا با اولین گاف مسئولان فوتبالی ما بالا تا پایین ورزش این کشور را به باد تمسخر و مضحکه بگیرند. شبکه هایی که با سرمایه بی پایان آل سعودی و استخدام مجریانی که در ایران مشغول بودند دنبال ضربه زدن به بدنه ورزش این مملکت برای سست کردن اعتماد مردم به نظام هستند.

همین مانده بود که "نواف الاسیوی" خبرنگار سعودی با انتشار ویدیویی از زمان جمع آوری آب از زمین وطنی با اسفنج و سطل، توییت بزند و ایران و ایرانی را مسخره کند که با این وضعیت تقاضای میزبانی جام ملتهای آسیا را هم دارند!
به راستی کدام یک از مسئولان سازمان لیگ باید در این باره پاسخگو باشند؟ بهاروند؟ درودگر؟ مهدی؟ یا هر کسی که در این سازمان فعالیت می کند آیا به عواقب چنین اقدامات و تصمیماتی فکر کرده که برگزاری بازی تحت هر شرایطی را فصل الخطاب دانسته و دستور به انجام بازی می دهد؟



فوتبالی که پرسپولیس و نساجی در آن شرایط زمین وطنی برگزار می کردند چیزی شبیه به فیلمهای طنز دهه 70 و 80 میلادی بود که توپ در حین حرکت از یکسوی زمین به سوی دیگر روی آب توقف می کرد و بازیکن حریف آن را برمی داشت و به طرف مخالف حرکت می کرد و بعد همین مشکل در بازی خودش ایجاد می شد و دوباره بازیکن تیم حریف توپ را می دزدید و الی آخر.

یک نفر در این سازمان عریض و طویل یا در آن فدراسیون فوتبال کبیر نیست که به این پرسش پاسخ بدهد، چه اصراری بود که فوتبال را در آن شرایط برگزار کنند؟ اگر زمانی برای برگزاری دیدارهای معوقه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ندارید چه اصراری است که مسابقاتش را کنسل می کنید؟ کنسل می کنید تا تیم پرسپولیس به قطر برود و دست خالی برگردد؟ آیا با لغو سه دیدار پرسپولیس، تغییری در نتیجه این تیم در فینال لیگ قهرمانان آسیا رخ داد؟ یا تنها سوژه ای برای دشمنان قسم خورده کشورمان ایجاد شد تا آل سعود با مهره هایی که آنها را روی ورزش مان زوم کرده اند به استهزاء فوتبال و ورزش ایران بپردازند؟ اینکه نه در لیگ قهرمانان دست ایرانی ها به جام رسید نه حتی وضعیت برگزاری لیگشان در سطح نیمه حرفه ای است.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


عجیب تر اینکه فدراسیون فوتبال کشورمان با این شرایط اسف بار برگزاری مسابقات لیگ برتر هرازگاهی یک کتاب هم در وصف اقدامات صورت گرفته در فوتبال منتشر کرده و آن را به کنفدراسیون آسیا ارسال می کند؟ هرازگاهی یک نماهنگ ساخته و در آن ویژگی های فوتبال ایران و زیرساختهایش را به نمایش می گذارد تا با آنها AFC را تحت تأثیر قرار بدهد؟

بهتر نیست بگویید با این رفتارها بیش از هر چیز خودتان را فریب می دهید و با ظاهرسازی به سویی حرکت می کنید که آی مردم ایران بدانید و آگاه باشید که ما درخواست مان را برای میزبانی جام ملتها دادیم و اگر میزبانی اعطا نشد ای اف سی را مقصر قلمداد کنید. که آنها با ما بد هستند؟ AFC که نزده می رقصد و در روال عادی کارهایش دستوراتی برای حمله به فوتبال ایران را دارد! دیگر چه اصراری است که دست آنها آتو بدهیم تا همه رسانه های مخالف کشورمان را پر کنند از تصاویر تحقیرآمیز برگزاری مسابقه ای بین فینالیست لیگ قهرمانان آسیا که قهرمان 4 دوره لیگ برتر هم بوده با یک تیم لیگ برتری.

بهتر است به جای تهیه نماهنگ و نشر کتاب و بولتن های داخلی و خارجی در فدراسیون برای فریب افکار عمومی ایرادات ورزشگاه های موجود را حل و فصل کنید تا بیش از این مورد مضحکه عام و خاص نشویم. بهتر است به جای اصرار بر برگزاری یک مسابقه که می شد فردای همان روز در زمینی آبرومندانه برگزار شود به فکر استخدام یکی دو حقوقدان فوتبالی بگردید تا 8 میلیون یورو توسط یک زن و شوهر بلژیکی از جیب فدارسیون و بیت المال خارج نشود!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرسپولیس نساجی سعودی ها سازمان لیگ لیگ قهرمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود

جعفر میعادفر رییس اورژانس کشور:شامگاه شنبه در نشست با مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران افزود: امدادگران پرتلاش و فداکار اورژانس سالانه بیش از پنج میلیون ماموریت امدادی برای خدمات رسانی به بیماران و حادثه دیدگان مختلف در سطح کشور انجام می‌دهند.

میعادفر ابراز کرد: این میزان خدمات بصورت هوایی، دریایی و زمینی به اقشار مختلف مردم بصورت رایگان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون یکی از چالش‌های اصلی دولت خدمت گذار بحث کاهش عوارض ناشی از حوادث ترافیکی که در سطح جاده‌های کشور است.

میعادفر عنوان کرد: تلاش ما در مجموعه سازمان اورژانس کشور توسعه متوازن و محرومیت زدایی در تامین پایگاه‌های اوژانس در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: اورژانس هوایی با در اختیار داشتن ۵۲ پایگاه هوایی بزرگترین ناوگان هوایی کشور محسوب می‌شود.

رییس اورژانس کشور با بیان اینکه بیش از ۲۶ هزار نفر نیروی انسانی در بخش فوریت‌های پزشکی فعالیت می‌کنند گفت: بیش از سه هزارو ۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد که از این تعداد یکهزارو ۹۰۵ پایگاه آن جاده‌ای و یکهزارو ۳۸۵ پایگاه دیگر شهری است.

وی بیان کرد: در ترافیک‌های شهری بیش از ۴۰۰ موتورلانس در نقاط پر تردد انجام ماموریت می‌کنند و برای حوادث دسته جمعی بیش از ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس در کشور وجود دارد.

میعادفر عنوان کرد: سه هزار دستگاه آمبولانس فرسوده در کشور وجود دارد، که بیش از ۱۵ سال عمر دارند.

ضرورت استقرار بالگرد هوایی در گچساران و کهگیلویه

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون ۵۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد کار خدمات رسانی به حادثه دیدگان را به عهده دارند.

حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود

امین نیکویی نژاد افزود: از این تعداد پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای بیش از ۱۹ مورد شهری مابقی جاده‌ای هستند.

وی بیان کرد: با توجه به سخت گذر بودن مناطق مختلف این استان استقرار بالگرد در شهرستان‌های گچساران و کهگیلویه نیاز ضروری است.

سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تلاش‌های شرکت نفت و گاز و رایزنی‌های انجام شده دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران راه اندازی خواهد شد.

نیکویی نژاد ابراز کرد: تاسیس پایگاه اورژانس هوایی مجهز به بالگرد و کادر امدادی متخصص به بهبود حال و سلامت مصدومان حوادث احتمالی در این منطقه حساس کمک زیادی می‌کند.

وی بیان کرد: به دلیل قرار گرفتن شهرستان گچساران در مسیر استان‌های جنوبی و بروز حوادث جاده‌ای متعدد و همچنین وجود تاسیسات نفتی و صنعتی، راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی در گچساران ضروری بود که با همت مسئولان شرکت نفت و گاز گچساران این مهم در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • طوفان و تگرگ شدید در جنوب چین؛ ۵ کشته و ۳۳ زخمی (فیلم)
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • بایرلورکوزن 2-2 اشتوتگارت؛ بازهم حفظ شکست‌ناپذیری در ثانیه آخر
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟